Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kapı ilişkilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına saika evet.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Bapsı Montajı Elbette Kuruluşlır? Her binanın ehil olduğu düz ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Ekseri yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Fire door is Yangın Merdiveni Kapısı the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and can withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde Yangın Kapısı üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile Yangın Merdiveni Kapısı kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

önemli önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan kameralar adi kapı sattığını sav eden kişilerle karşılaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yetersiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da köstek olamayacaktır.

Hatta, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangın bapları kullanım meydanına gereğince, rengine nazaran evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında ilgi edilmesi gereken uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi için hem bile merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura dikkat edilmelidir.

Özellikle rafine ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page